Anjerstraat 15 - 3590 Diepenbeek
Tel.: 011 96 05 11 Tel.: 011 96 05 11
Contacteer ons!

Maak gebruik van onze thuiszorg

Met behulp van onze hygiënische zorgen brengt u thuis zo comfortabel mogelijk de dag door wanneer u herstelt van een operatie of thuis een behandeling volgt. Voor ouderen werken wij eveneens samen met mantelzorgers zodat u dankzij onze thuisverpleging zo lang mogelijk in uw huis kan blijven wonen.

Wassen

Wanneer u niet goed te been bent, kan u iedere dag rekenen op de thuiszorg van Thuisverpleging Kristel. In de ruime regio van Hasselt en Diepenbeek staan wij u bij met het wassen en helpen wij onze patiënten met aan- en uitkleden. Deze hygiënische zorg kan zonder doktersvoorschrift worden aangevraagd.

Incontinentiemateriaal

Zeker wanneer u herstelt van een medische ingreep of uw behandeling thuis kan volgen, is een goede hygiëne belangrijk. Daarom helpen wij u met de persoonlijke hygiëne, het verversen van de kledij en alle incontinentiemateriaal. Reken eveneens op ons team voor het veilig in- en uitstappen uit uw bed.

Contact

Vertrouw op onze thuiszorg in Hasselt en omgeving. U mag ons meteen contacteren voor een afspraak. Onze verpleging aan huis helpt u van de hygiënische zorg tot wondzorg.

Thuisverpleging Kristel