Anjerstraat 15 - 3590 Diepenbeek
Tel.: 011 96 05 11 Tel.: 011 96 05 11
Contacteer ons!

Professionele zorgen in Hasselt met Thuisverpleging Kristel

Maak kennis met de uitgebreide medische zorgen aan huis van Thuisverpleging Kristel. In de buurt van Diepenbeek en Hasselt laten wij u thuis zo comfortabel mogelijk herstellen van een operatie of staan wij u bij met het volgen van een behandeling. Bij noodgevallen zijn wij 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 beschikbaar. Bij elk bezoek zijn we verplicht de identiteitskaart te lezen.

Hygiënische zorgen

Met onze thuiszorg helpen wij u dagelijks met het toedienen van de hygiënische zorgen. Wassen, in- en uit bed helpen en kledij verversen, het behoort tot onze taken.

Wondzorg

Geef wonden alle kansen op een gunstig en mooi herstel. Met onze wondzorg houden wij de wonden proper en zorgen wij voor een nauwe opvolging in overleg met de arts.

Diabetesopvolging

Insulinespuitjes toedienen, advies verlenen, diabeteswonden verzorgen, u mag er allemaal op rekenen met onze diabetesbehandeling op maat.

Palliatieve zorgen

In de laatste fase van zijn of haar leven staan wij de patiënt en de familie bij met een gerichte palliatieve zorg. Thuisverpleging Kristel begeleidt de patiënten in alle omstandigheden zo comfortabel mogelijk.

Inspuitingen

U moet zich niet meer druk maken om een inspuiting. Onze ervaren verplegers dienen deze professioneel toe en voeren ook andere verpleegtechnische toepassingen uit.

Contact

Contacteer Thuisverpleging Kristel voor een vertrouwelijke thuiszorg. Bij onze thuisverpleging in Hasselt en Diepenbeek staat de patiënt steeds centraal. Om het u makkelijk te maken werken wij eveneens met het derdebetalerssysteem.

Thuisverpleging Kristel